Skip to main content

Yötöitä 10.-15.12.2023

Tiedote 8.12.2023

Näillä näkymin sunnuntain ja maanantain välisestä yöstä 10.-11.12.2023 alkaen aina torstain ja perjantain väliseen yöhön 14.-15.12.2023 asti asennamme katuvaloja yötyönä koko Laajasalossa.

  • Haakoninlahdenkadun risteys: Paikalla on liikenteenohjaajia. Luvassa on hetkellisiä pysähdyksiä moottoriajoneuvoliikenteessä.
  • Koirasaarentie välillä Haakoninlahdenkatu-Stansvikintie: Koirasaarentien pohjoinen ajokaista on suljettu. Liikenteenohjaajat ohjaavat moottoriajoneuvoliikenteen vuorottelevana eteläkaistaa pitkin. Kaistansulku ei vaikuta katuosuuden bussiliikenteeseen tai -pysäkkeihin, sillä se tehdään bussikatkon aikaan.
  • Koirasaarentie välillä Gunillantie-Jurmonkuja: Koirasaarentien eteläinen ajokaista on suljettu. Liikenteenohjaajat ohjaavat moottoriajoneuvoliikenteen vuorottelevana pohjoiskaistaa pitkin. Eteläpuolen kiinteistöille ajo sallitaan ohjatusti. Kaistansulku ei vaikuta katuosuuden bussiliikenteeseen tai -pysäkkeihin, sillä se tehdään bussikatkon aikaan.
  • Koirasaarentie välillä Jurmonkuja-Reiherintie: Pohjoinen ajokaista on suljettu. Liikenteenohjaajat ohjaavat moottoriajoneuvoliikenteen vuorottelevana eteläkaistaa pitkin.
  • Laajasalontie: Paikalla on liikenteenohjaajia. Luvassa on paikallisia kaistansulkuja sekä etelään että pohjoiseen päin, mutta kumpaankin suuntaan on vähintään yksi kaista käytössä.

Haluamme häiritä asukkaiden unta ja alueen liikennettä mahdollisimman vähän. Aloitamme Haakoninlahdenkadun risteyksestä ja etenemme kohti Yliskylää sitä mukaa kuin ehdimme. Siksi emme pysty sanomaan etukäteen, minä yönä olemme missäkin kohdassa.

Tiedote

Hakaniemessä tehdään liikennejärjestelyjä yötöinä viikoilla 7 ja 8

Tiedote 14.2.2023

Hakaniemenrannassa, Opetushallituksen länsipuolella tehdään liikennejärjestelyjä yötyönä torstain 16.2. ja perjantain 17.2. välisenä yönä.

Seuraavalla viikolla (19.-24.2.) yötyöt jatkuvat Siltasaarenkadun ja Hakaniemenrannan risteyksen luona koko viikon ajan.

Järjestelyjä joudutaan tekemään yöaikaan, jottei niistä aiheutuisi kohtuutonta haittaa liikenteelle. Työ on tavanomaista kaivutyötä, josta ei aiheudu erityisen kovaa meteliä.

Pahoittelemme rakennustöiden aiheuttamia häiriöitä.

Näkinkujalla tehdään liikennejärjestelyjä varhain aamulla 3.10.2022

Tiedote 30.9.2022

Uuden Hakaniemensillan, siihen liittyvien katujärjestelyjen sekä uuden kunnallistekniikan rakentamisen takia Näkinkuja välillä Hakaniemenkatu – Miina Sillanpään katu suljetaan liikenteeltä ajalla 3.10.2022 – 30.6.2023.

Muutos vaikuttaa bussien reitteihin siten, että aiemmin Näkinkujaa pitkin ajaneet bussit kääntyvät Sörnäisten rantatiellä, ja palaavat Hakaniemen torikatua pitkin Hakaniemenrantaan. Bussipysäkit pysyvät nykyisillä sijainneillaan.

Järjestelyjen rakentaminen aloitetaan maanantaina 3.10. jo aamuyöllä klo 04, jotta ne ehditään tehdä ennen aamun bussiliikenteen alkamista.

Pääosin käsivoimin tehtävä työvaihe ei ole erityisen kovaa melua aiheuttavaa, mutta saattaa häiritä lähimpien kiinteistöjen asukkaita.

Pahoittelemme häiriöitä.

Näkinsilta

Sörnäisten rantatiellä tehdään yötyötä viikolla 43

Tiedote 21.10.2022

Sörnäisten rantatien ja Haapaniemenkadun risteyksen luona tehdään yötyötä ajalla 24.-28.10.2022.

Työ ei ole erityisen kovaa melua aiheuttavaa, vaan kaivinkoneella tehtävää kaivutyötä. Työ tehdään, koska Sörnäisten rantatien poikki rakennetaan uusi hulevesilinja.

Työ joudutaan tekemään yöllä, koska se aiheuttaisi päivällä kohtuutonta liikennehaittaa.

Pahoittelemme rakennustöiden aiheuttamia häiriöitä.

Kruununhaassa asennetaan katuvaloja yötyönä ajalla 13.-15.9.

Tiedote 9.9.2022

Pohjoisranta-kadulla asennetaan katuvaloja yötyönä kahtena yönä viikolla 37: tiistain ja keskiviikon sekä keskiviikon ja torstain välisenä yönä klo 19-06.

Työn aikana toinen moottoriajoneuvojen ajokaista Katajanokan suuntaan on suljettu. Liikenne kulkee normaalisti toista kaistaa pitkin.

Työ tehdään nosturiauton avulla, eikä siitä pitäisi syntyä erityisen kovaa melua.

Työ tehdään yöllä, koska päivällä se aiheuttaisi merkittävää liikennehaittaa.

Pahoittelemme rakentamisen aiheuttamia häiriöitä.

Katusuunnitelma, Hakaniemenranta