Skip to main content

Yötöitä Hakaniemessä viikoilla 15 ja 16

Tiedote 8.4.2024

Kevät kiihdyttää erilaisia pintarakenne- ja muita asennustöitä Hakaniemen alueella. Osa töistä joudutaan tekemään yöaikaan, jottei liikenteelle aiheutuisi kohtuutonta haittaa.

Maanantain 8.4. ja tiistain 9.4. välisenä yönä Sörnäisten rantatiellä, Näkinsillan pohjoispuolella asennetaan kaivonkansia. Työhön liittyy ajoittaista, kovaa melua aiheuttavaa asfaltin piikkausta. Samalla alueella asennetaan myös viimeisiä liikennevalojen induktiosilmukoita, eli sahataan asfalttia moposahalla. Induktiosilmukoiden asennus saattaa kestää lauantaihin 13.4. saakka.

Keskiviikon 10.4. ja torstain 11.4. välisenä yönä tehdään asfaltin jyrsintää Sörnäisten rantatien ja Haapaniemenkadun risteyksessä. Työstä aiheutuu melua.

Samana yönä (10.-11.4.) asennetaan raitiotien vaihdetta Hakaniemenkadun ja Hakaniemenrannan risteysalueella. Asennus ei ole varsinaista kovaa melua aiheuttavaa työtä, mutta jonkinlaisia kolahduksia varmasti kuuluu. Myös ajoneuvojen vilkkuvat valot ja peruutusmerkkiäänet saattavat häiritä.

Ensi viikolla (vko 16) tehdään viimeiset pinta-asfaltoinnit yötyönä Sörnäisten rantatiellä. Työhön on varattu kaikki yöt maanantaista perjantaihin (15.-19.4.).

Kun työ vaatii kaistansulkuja, paikalla on aina liikenteenohjaus.

Pahoittelemme töistä aiheutuvia häiriöitä.

Hakaniemenranta

Sörnäisten rantatiellä tehdään melua aiheuttavia yötöitä 2.-5.4.2024

Tiedote 28.3.2024

Sörnäisten rantatiellä tehdään melua aiheuttavaa työtä heti pääsiäisen jälkeen kolmena yönä, tiistaista 2.4. perjantaihin 5.4. Työ on ns. moposahalla tehtävää asfaltin sahausta ja se liittyy liikennevalojen induktiosilmukoiden asennukseen.

Työ on tehtävä yöaikaan liikennehaittojen minimoimiseksi. Paikalla on liikenteenohjaus.

Pahoittelemme häiriöitä.

Hakaniemenranta

Yötöitä 10.-15.12.2023

Tiedote 8.12.2023

Näillä näkymin sunnuntain ja maanantain välisestä yöstä 10.-11.12.2023 alkaen aina torstain ja perjantain väliseen yöhön 14.-15.12.2023 asti asennamme katuvaloja yötyönä koko Laajasalossa.

  • Haakoninlahdenkadun risteys: Paikalla on liikenteenohjaajia. Luvassa on hetkellisiä pysähdyksiä moottoriajoneuvoliikenteessä.
  • Koirasaarentie välillä Haakoninlahdenkatu-Stansvikintie: Koirasaarentien pohjoinen ajokaista on suljettu. Liikenteenohjaajat ohjaavat moottoriajoneuvoliikenteen vuorottelevana eteläkaistaa pitkin. Kaistansulku ei vaikuta katuosuuden bussiliikenteeseen tai -pysäkkeihin, sillä se tehdään bussikatkon aikaan.
  • Koirasaarentie välillä Gunillantie-Jurmonkuja: Koirasaarentien eteläinen ajokaista on suljettu. Liikenteenohjaajat ohjaavat moottoriajoneuvoliikenteen vuorottelevana pohjoiskaistaa pitkin. Eteläpuolen kiinteistöille ajo sallitaan ohjatusti. Kaistansulku ei vaikuta katuosuuden bussiliikenteeseen tai -pysäkkeihin, sillä se tehdään bussikatkon aikaan.
  • Koirasaarentie välillä Jurmonkuja-Reiherintie: Pohjoinen ajokaista on suljettu. Liikenteenohjaajat ohjaavat moottoriajoneuvoliikenteen vuorottelevana eteläkaistaa pitkin.
  • Laajasalontie: Paikalla on liikenteenohjaajia. Luvassa on paikallisia kaistansulkuja sekä etelään että pohjoiseen päin, mutta kumpaankin suuntaan on vähintään yksi kaista käytössä.

Haluamme häiritä asukkaiden unta ja alueen liikennettä mahdollisimman vähän. Aloitamme Haakoninlahdenkadun risteyksestä ja etenemme kohti Yliskylää sitä mukaa kuin ehdimme. Siksi emme pysty sanomaan etukäteen, minä yönä olemme missäkin kohdassa.

Tiedote

Hakaniemessä tehdään liikennejärjestelyjä yötöinä viikoilla 7 ja 8

Tiedote 14.2.2023

Hakaniemenrannassa, Opetushallituksen länsipuolella tehdään liikennejärjestelyjä yötyönä torstain 16.2. ja perjantain 17.2. välisenä yönä.

Seuraavalla viikolla (19.-24.2.) yötyöt jatkuvat Siltasaarenkadun ja Hakaniemenrannan risteyksen luona koko viikon ajan.

Järjestelyjä joudutaan tekemään yöaikaan, jottei niistä aiheutuisi kohtuutonta haittaa liikenteelle. Työ on tavanomaista kaivutyötä, josta ei aiheudu erityisen kovaa meteliä.

Pahoittelemme rakennustöiden aiheuttamia häiriöitä.