Skip to main content

Yötyötilanne

Sörnäisten rantatiellä ja Haapaniemenkadulla tehdään melua aiheuttavaa yötyötä 2.-3.5. välisenä yönä

Sörnäisten rantatiellä ja Haapaniemenkadulla tehdään melua aiheuttavaa työtä torstain 2.5. ja perjantain 3.5. välisenä yönä. Työvaiheessa tehdään ajoratamerkintöjä, johon liittyy kovaäänistä jyrsintätyötä.

Tiemerkinnät tehdään upottamalla ne asfalttiin, jolloin ne kestävät paremmin vilkkaasti liikennöidyillä kaduilla.

Työ on tehtävä yöaikaan liikennehaittojen minimoimiseksi. Paikalla on liikenteenohjaus.


Laajasalontiellä tehdään yötöitä 29.-30.4.

Kruunusillat-työmaalla Laajasalontiellä tehdään melua aiheuttavaa liikennevalojen tunnistesilmukoiden asentamista asfaltin alle. Työ tehdään yötyönä maanantain ja tiistain välisenä yönä, klo 22-05.

Työ joudutaan tekemään yöllä, koska liikenteen häiriö halutaan minimoida.

Pahoittelemme suuresti aiheuttamaamme häiriötä.


Yötöitä Hakaniemessä viikoilla 15 ja 16

Tiedote 8.4.2024

Kevät kiihdyttää erilaisia pintarakenne- ja muita asennustöitä Hakaniemen alueella. Osa töistä joudutaan tekemään yöaikaan, jottei liikenteelle aiheutuisi kohtuutonta haittaa.

Maanantain 8.4. ja tiistain 9.4. välisenä yönä Sörnäisten rantatiellä, Näkinsillan pohjoispuolella asennetaan kaivonkansia. Työhön liittyy ajoittaista, kovaa melua aiheuttavaa asfaltin piikkausta. Samalla alueella asennetaan myös viimeisiä liikennevalojen induktiosilmukoita, eli sahataan asfalttia moposahalla. Induktiosilmukoiden asennus saattaa kestää lauantaihin 13.4. saakka.

Keskiviikon 10.4. ja torstain 11.4. välisenä yönä tehdään asfaltin jyrsintää Sörnäisten rantatien ja Haapaniemenkadun risteyksessä. Työstä aiheutuu melua.

Samana yönä (10.-11.4.) asennetaan raitiotien vaihdetta Hakaniemenkadun ja Hakaniemenrannan risteysalueella. Asennus ei ole varsinaista kovaa melua aiheuttavaa työtä, mutta jonkinlaisia kolahduksia varmasti kuuluu. Myös ajoneuvojen vilkkuvat valot ja peruutusmerkkiäänet saattavat häiritä.

Ensi viikolla (vko 16) tehdään viimeiset pinta-asfaltoinnit yötyönä Sörnäisten rantatiellä. Työhön on varattu kaikki yöt maanantaista perjantaihin (15.-19.4.).

Kun työ vaatii kaistansulkuja, paikalla on aina liikenteenohjaus.

Pahoittelemme töistä aiheutuvia häiriöitä.


Sörnäisten rantatiellä tehdään melua aiheuttavia yötöitä 2.-5.4.2024

Tiedote 28.3.2024

Sörnäisten rantatiellä tehdään melua aiheuttavaa työtä heti pääsiäisen jälkeen kolmena yönä, tiistaista 2.4. perjantaihin 5.4. Työ on ns. moposahalla tehtävää asfaltin sahausta ja se liittyy liikennevalojen induktiosilmukoiden asennukseen.

Työ on tehtävä yöaikaan liikennehaittojen minimoimiseksi. Paikalla on liikenteenohjaus.

Pahoittelemme häiriöitä.


Sörnäisten rantatiellä tehdään yötöitä 11.-14.3.2024

Tiedote 7.3.2024

Sörnäisten rantatiellä tehdään viikolla 11 kaivuu- ja lastaustyötä yötyönä.

Työ tehdään yöllä, koska päiväsaikaan ajokaistojen alueella tehtävästä työstä aiheutuisi kohtuutonta haittaa liikenteelle.

Liikenne kulkee koko työn ajan vähintään yhdellä kaistalla suuntaansa.

Pahoittelemme häiriöitä.


Yötöitä 10.-15.12.2023

Tiedote 8.12.2023

Näillä näkymin sunnuntain ja maanantain välisestä yöstä 10.-11.12.2023 alkaen aina torstain ja perjantain väliseen yöhön 14.-15.12.2023 asti asennamme katuvaloja yötyönä koko Laajasalossa.

  • Haakoninlahdenkadun risteys: Paikalla on liikenteenohjaajia. Luvassa on hetkellisiä pysähdyksiä moottoriajoneuvoliikenteessä.
  • Koirasaarentie välillä Haakoninlahdenkatu-Stansvikintie: Koirasaarentien pohjoinen ajokaista on suljettu. Liikenteenohjaajat ohjaavat moottoriajoneuvoliikenteen vuorottelevana eteläkaistaa pitkin. Kaistansulku ei vaikuta katuosuuden bussiliikenteeseen tai -pysäkkeihin, sillä se tehdään bussikatkon aikaan.
  • Koirasaarentie välillä Gunillantie-Jurmonkuja: Koirasaarentien eteläinen ajokaista on suljettu. Liikenteenohjaajat ohjaavat moottoriajoneuvoliikenteen vuorottelevana pohjoiskaistaa pitkin. Eteläpuolen kiinteistöille ajo sallitaan ohjatusti. Kaistansulku ei vaikuta katuosuuden bussiliikenteeseen tai -pysäkkeihin, sillä se tehdään bussikatkon aikaan.
  • Koirasaarentie välillä Jurmonkuja-Reiherintie: Pohjoinen ajokaista on suljettu. Liikenteenohjaajat ohjaavat moottoriajoneuvoliikenteen vuorottelevana eteläkaistaa pitkin.
  • Laajasalontie: Paikalla on liikenteenohjaajia. Luvassa on paikallisia kaistansulkuja sekä etelään että pohjoiseen päin, mutta kumpaankin suuntaan on vähintään yksi kaista käytössä.

Haluamme häiritä asukkaiden unta ja alueen liikennettä mahdollisimman vähän. Aloitamme Haakoninlahdenkadun risteyksestä ja etenemme kohti Yliskylää sitä mukaa kuin ehdimme. Siksi emme pysty sanomaan etukäteen, minä yönä olemme missäkin kohdassa.


Hakaniemessä tehdään liikennejärjestelyjä yötöinä viikoilla 7 ja 8

Tiedote 14.2.2023

Hakaniemenrannassa, Opetushallituksen länsipuolella tehdään liikennejärjestelyjä yötyönä torstain 16.2. ja perjantain 17.2. välisenä yönä.

Seuraavalla viikolla (19.-24.2.) yötyöt jatkuvat Siltasaarenkadun ja Hakaniemenrannan risteyksen luona koko viikon ajan.

Järjestelyjä joudutaan tekemään yöaikaan, jottei niistä aiheutuisi kohtuutonta haittaa liikenteelle. Työ on tavanomaista kaivutyötä, josta ei aiheudu erityisen kovaa meteliä.

Pahoittelemme rakennustöiden aiheuttamia häiriöitä.


Sörnäisten rantatiellä tehdään yötyötä viikolla 43

Tiedote 21.10.2022

Sörnäisten rantatien ja Haapaniemenkadun risteyksen luona tehdään yötyötä ajalla 24.-28.10.2022.

Työ ei ole erityisen kovaa melua aiheuttavaa, vaan kaivinkoneella tehtävää kaivutyötä. Työ tehdään, koska Sörnäisten rantatien poikki rakennetaan uusi hulevesilinja.

Työ joudutaan tekemään yöllä, koska se aiheuttaisi päivällä kohtuutonta liikennehaittaa.

Pahoittelemme rakennustöiden aiheuttamia häiriöitä.


Näkinkujalla tehdään liikennejärjestelyjä varhain aamulla 3.10.2022

Tiedote 30.9.2022

Uuden Hakaniemensillan, siihen liittyvien katujärjestelyjen sekä uuden kunnallistekniikan rakentamisen takia Näkinkuja välillä Hakaniemenkatu – Miina Sillanpään katu suljetaan liikenteeltä ajalla 3.10.2022 – 30.6.2023.

Muutos vaikuttaa bussien reitteihin siten, että aiemmin Näkinkujaa pitkin ajaneet bussit kääntyvät Sörnäisten rantatiellä, ja palaavat Hakaniemen torikatua pitkin Hakaniemenrantaan. Bussipysäkit pysyvät nykyisillä sijainneillaan.

Järjestelyjen rakentaminen aloitetaan maanantaina 3.10. jo aamuyöllä klo 04, jotta ne ehditään tehdä ennen aamun bussiliikenteen alkamista.

Pääosin käsivoimin tehtävä työvaihe ei ole erityisen kovaa melua aiheuttavaa, mutta saattaa häiritä lähimpien kiinteistöjen asukkaita.

Pahoittelemme häiriöitä.


Kruununhaassa asennetaan katuvaloja yötyönä ajalla 13.-15.9.

Tiedote 9.9.2022

Pohjoisranta-kadulla asennetaan katuvaloja yötyönä kahtena yönä viikolla 37: tiistain ja keskiviikon sekä keskiviikon ja torstain välisenä yönä klo 19-06.

Työn aikana toinen moottoriajoneuvojen ajokaista Katajanokan suuntaan on suljettu. Liikenne kulkee normaalisti toista kaistaa pitkin.

Työ tehdään nosturiauton avulla, eikä siitä pitäisi syntyä erityisen kovaa melua.

Työ tehdään yöllä, koska päivällä se aiheuttaisi merkittävää liikennehaittaa.

Pahoittelemme rakentamisen aiheuttamia häiriöitä.


Sörnäisten rantatiellä yöllisiä liikennerajoitteita 25.-26.8.2022

Tiedote 25.8.2022

Sörnäisten rantatiellä Merihaan kohdalla rakennetaan liikennejärjestelyjä torstain 25.8. ja perjantain 26.8. välisenä yönä klo 20 alkaen.

Työn ajaksi yksi moottoriajoneuvojen ajokaista pohjoisen suuntaan suljetaan liikenteeltä.

Pahoittelemme työn aiheuttamia häiriöitä.


Yötöitä ja liikennejärjestelyjä Hakaniemenkadulla ja Hakaniemenrannassa 28.7.

Hakaniemenrannassa Siltasaarenkadun ja Hakaniemenkadun välillä sekä Hakaniemenkadulla tehdään yötöitä torstaina 28.7. aamuyöllä noin klo 05–07. Silloin muutetaan moottoriajoneuvoliikenteen kaistajärjestelyjä sekä puretaan liikenteenjakaja ja valaisinpylväs. Työtä tehdään mm. kaivinkoneella, ja siitä saattaa syntyä jonkin verran melua. Työ joudutaan tekemään yöllä, koska päivällä se aiheuttaisi turvallisuusriskejä alueella liikkuville.

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin klo 7–18, mutta toisinaan klo 22 asti tai viikonloppuisin ja pyhäpäivisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt arkena 7-18. On kuitenkin tosiasia, että myös muut työt aiheuttavat ääntä ja voivat häiritä.

Työn tuloksena alueen moottoriajoneuvoliikenteen liikennejärjestelyt muuttuvat hieman kaistojen osalta. Ajoreitit kuitenkin säilyvät ennallaan. Opastamme kaikki järjestelyt liikennemerkein maastossa.


Näkinsillan työmaalla tehdään melua aiheuttavia yötöitä viikolla 28

Tiedote 4.7.2022

Uuden Näkinsillan rakennustyöt ovat käynnissä Sörnäisten rantatiellä. Näkinsillan rakentamisen vuoksi viikolla 28 joudutaan tekemään kovaa melua aiheuttavia yötöitä. Yötöitä eli porapaalutusta tehdään maanantain ja tiistain välisenä yönä 11.-12.7. ja mahdollisesti myös tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 12.- 13.7. Yötöitä tehdään klo 19-06.

Sillanrakennustöiden vaatimat paalutukset on pakko tehdä yöllä, sillä työn aikana moottoriajoneuvoliikenteellä on käytössä vain yksi kaista suuntaansa. Liikenneturvallisuuden vuoksi työtä ei voida tehdä päiväsaikaan.

Työstä aiheutuvan melun voimakkuuden vuoksi ovet ja ikkunat kannattaa pitää suljettuina. Kruunusillat tarjoaa kuulosuojaimia halukkaille. Niitä on noudettavissa väliaikaisen Näkinsillan Haapaniemenkadun päästä tai Hakaniemenrannasta osoitteesta Hakaniemenranta 16. Korvatulpat ovat postilaatikossa.

Sekä Hakaniemessä että Siltavuorenrannassa Kruunusillat-raitiotien rakennustyöt sekä liittyvät työt, kuten Hakaniemensillan ja Näkinsillan uusiminen, jatkuvat vaiheissa vuoteen 2026 asti. Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin klo 7-18 mutta toisinaan klo 22 asti tai viikonloppuisin ja pyhäpäivinä sekä pakottavista syistä öisin

Pahoittelemme suuresti aiheuttamaamme häiriötä.

På Näckens bros byggplats utförs nattarbeten som orsakar buller under vecka 28

Byggandet av den nya Näckens bro är på gång på Sörnäs strandväg. På grund av byggandet måste man utföra nattarbeten som orsakar mycket buller under vecka 28. Nattarbetena, alltså borrpålning, utförs natten mellan måndag och tisdag 11.-12.7. samt möjligtvis natten mellan tisdag och onsdag 12.-13.7. Nattarbetena utförs mellan kl. 19-06.

De pålningar som brobyggnadsarbetet kräver måste utföras nattetid eftersom under arbetet finns det endast ett körfält i varje riktning. På grund av trafiksäkerheten kan arbetet inte utföras dagtid.

Dörrar och fönster bör hållas stängda på grund av ljudnivån som arbetena orsakar. Kronbroarna erbjuder hörselskydd för dem som vill. Man kan hämta dem från en postlåda på den tillfälliga Näckens bro eller på Hagnäskajen 16.

Både i Hagnäs och vid Brobergskajen pågår byggarbetet kring spårvägen Kronbroarna samt tillhörande arbeten som förnyandet av Hagnäs bro och Näckens bro etappvis fram till 2026. Vi arbetar huvudsakligen på vardagar mellan kl. 7–18, men ibland fram till kl. 22 eller på helger och helgdagar och av tvingande skäl på natten.

Vi beklagar det besvär som orsakas.


Hakaniemessä ja Kruununhaassa tehdään melua aiheuttavia yötöitä viikolla 23

Tiedote 3.6.2022

Tiistain 7.6. ja keskiviikon 8.6. sekä torstain 9.6. ja perjantain 10.6. välisinä öinä Sörnäisten rantatiellä tehdään melua aiheuttavaa viemärin liitostyötä.

Työtä jatketaan seuraavalla viikolla, tämänhetkisen tiedon mukaan maanantain 13.6. ja tiistain 14.6. välisenä yönä.

Varsinainen asennustyö ei aiheuta juurikaan melua. Sitä syntyy kuitenkin imuautoista, jotka tulevat asennuksen ajaksi imemään jätettä viemäreistä Sörnäisten rantatielle väliaikaisen liikenneympyrän läheisyyteen, ja käyvät tyhjentämässä sitä viemäriin Haapaniemenkadun ja Hämeentien risteyksessä.

Sekä Sörnäisten rantatiellä että Haapaniemenkadun ja Hämeentien risteyksen läheisyydessä on siis yöllä luvassa imuautoista lähtevää kovempaa melua, ja myös hajuhaittaa voi syntyä. Myös autojen vilkkuvalot voivat häiritä. Työtä tehdään klo 22-06 välillä.

Kyseinen työvaihe joudutaan tekemään yöllä useista eri syistä, joista merkittävin on se, että yöllä, kun suurin osa ihmisistä nukkuu, jätettä virtaa viemärissä vähemmän.

Tämän lisäksi Kruununhaassa, Pohjoisranta-kadulla joudutaan tekemään vanhan asfaltin jyrsintää ja asfaltointia ilta- ja yötyönä torstain 9.6. ja perjantain 10.6. välisenä yönä. Kovaa melua aiheuttava asfaltin jyrsintä pyritään tekemään illan aikana.

Lisäksi maanantain 13.6. ja tiistain 14.6. välisenä yönä tehdään ajoratamaalauksia.

Näitä työvaiheita ei voida tehdä päivällä, koska ne aiheuttaisivat kohtuutonta haittaa liikenteelle.

Pahoittelemme häiriöitä.


Hakaniemessä tehdään melua aiheuttavaa yötyötä kahtena yönä viikolla 19

Tiedote 28.4.2022

Maanantain 9.5. ja tiistain 10.5. sekä keskiviikon 11.5. ja torstain 12.5. välisinä öinä tehdään tämän hetkisen tiedon mukaan melua aiheuttavaa viemärin liitostyötä Hakaniemessä, Näkinpuiston ympäristössä. Työ saattaa siirtyä toiseen ajankohtaan, mikäli kunta-alan työtaistelu kieltää ylityöt.

Asennusta tehdään Sörnäisten rantatiellä, tulevan Miina Sillanpään kadun risteyksessä. Varsinainen asennustyö ei aiheuta juurikaan melua. Sitä syntyy kuitenkin imuautoista, jotka tulevat asennuksen ajaksi imemään jätettä viemäreistä Sörnäisten rantatielle väliaikaisen liikenneympyrän läheisyyteen, ja käyvät tyhjentämässä sitä viemäriin Haapaniemenkadun ja Hämeentien risteyksessä.

Sekä Sörnäisten rantatiellä että Haapaniemenkadun ja Hämeentien risteyksen läheisyydessä on siis yöllä luvassa imuautoista lähtevää kovempaa melua, ja myös hajuhaittaa voi syntyä. Myös autojen vilkkuvalot voivat häiritä. Työtä tehdään klo 22-06 välillä.

Kyseinen työvaihe joudutaan tekemään yöllä useista eri syistä, joista merkittävin on se, että yöllä, kun suurin osa ihmisistä nukkuu, jätettä virtaa viemärissä vähemmän.

Pahoittelemme häiriöitä.


Liikennemerkkiasennukset hidastavat liikennettä Sörnäisten rantatiellä yöaikaan ajalla 27.-29.4.

Tiedote 25.4.2022

Hakaniemessä Sörnäisten rantatiellä asennetaan yötöinä moottoriajoneuvokaistojen ylle ns. portaalia, eli kaistaohjausliikennemerkkien rivistöä 27.-29.4. Työhön on varattu kaksi yötä, sillä vanha portaali poistetaan ennen uuden asennusta.

Työtä tehdään klo 20-05. Työn ajaksi osa kaistoista poistuu käytöstä, mutta liikennettä ei pysäytetä.

Työstä ei aiheudu normaalista liikennemelusta poikkeavaa melua.

Pahoittelemme häiriöitä.


Kruununhaassa ja Hakaniemessä tehdään melua aiheuttavana yötyötä 22.-23.2. välisenä yönä

Kruunusillat-allianssi uusii muiden rakennustöittensä yhteydessä mitttavan määrän kunnallistekniikkaa sekä Hakaniemessä että Kruununhaassa. Yksi merkittävimmistä tällaisista töistä on meren pohjassa kulkevan paineellisen jäteviemärilinjan siirtäminen pois uuden Hakaniemensillan linjauksen kohdalta ja väliaikaisen viemärilinjan käyttöönotto.

Tiistain 22.2. ja keskiviikon 23.2. välisenä yönä viemärilinjaan tehdään Kruununhaan puolella viimeisiä liitoksia, ja imuautot tulevat asennuksen ajaksi Pohjoisrantaan imemään jätettä viemäreistä ja tyhjentävät sitä viemäriin Haapaniemenkadun ja Hämeentien risteyksessä. Imuautoista lähtee kovempaa melua, ja myös hajuhaittaa voi syntyä. Työ tehdään klo 21-06 välillä.

Kyseinen työvaihe joudutaan tekemään yöllä useista eri syistä, joista merkittävin on se, että yöllä, kun suurin osa ihmisistä nukkuu, jätettä virtaa paineviemärissä vähemmän. Samasta syystä työllä on myös säävaraus: esimerkiksi vesisateella sitä ei voida tehdä.


Sörnäisten rantatiellä tehdään yötyötä 16.-17.2. välisenä yönä

Tiedote 14.2.2022

Keskiviikon 16.2. ja torstain 17.2. välisenä yönä Sörnäisten rantatiellä tehdään vanhan Näkinsillan purkutyötä.

Työstä ei pitäisi aiheutua erityisen kovaa melua, mutta yöllä taustamelun ollessa pientä purkutyön äänet voivat valitettavasti häiritä. Tämä työvaihe joudutaan tekemään yöllä, koska kyseessä on autokaistan ylittävä osa siltaa, ja autoliikennettä joudutaan välillä pysäyttelemään.

Sekä Hakaniemessä että Siltavuorenrannassa Kruunusillat-raitiotien rakennustyöt sekä liittyvät työt, kuten Hakaniemensillan ja Näkinsillan uusiminen, jatkuvat vaiheissa vuoteen 2026 asti.

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin klo 7-18, mutta toisinaan klo 22 asti tai viikonloppuisin ja pyhäpäivisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt arkena 7-18. On kuitenkin tosiasia, että myös muut työt aiheuttavat ääntä ja voivat häiritä.

Pahoittelemme suuresti aiheuttamaamme häiriötä.

 


Melua aiheuttavia yötöitä tehdään Kruununhaassa ja Hakaniemessä 9.-10.2. välisenä yönä

Tiedote 8.2.2022

Keskiviikon 9.2. ja torstain 10.2. välisenä yönä tehdään melua aiheuttavia töitä sekä Kruununhaassa että Hakaniemessä.

Osa töistä liittyy paineellisen jätevesiviemärilinjan siirtotyöhön. Kruunusillat-allianssi siirtää meren pohjassa kulkevan paineellisen jäteviemärilinjan pois uuden Hakaniemensillan linjauksen kohdalta, ja valmistelee parhaillaan väliaikaisen viemärilinjan käyttöönottoa molemmin puolin Siltavuorensalmea.

Keskiviikon 9.2. ja torstain 10.2. välisenä yönä viemärilinjaan tehdään Kruununhaan puolella Pohjoisrannassa viimeisiä liitoksia, ja imuautot tulevat asennuksen ajaksi imemään jätettä viemäreistä ja käyvät tyhjentämässä sitä viemäriin Haapaniemenkadun ja Hämeentien risteyksessä.

Molemmissa paikoissa on siis yöllä luvassa imuautoista lähtevää kovempaa melua, ja myös hajuhaittaa voi syntyä. Työ tehdään klo 21-06 välillä. Kyseinen työvaihe joudutaan tekemään yöllä useista eri syistä, joista merkittävin on se, että yöllä, kun suurin osa ihmisistä nukkuu, jätettä virtaa paineviemärissä vähemmän.

Tämän lisäksi Sörnäisten rantatiellä joudutaan samana yönä tekemään vanhan Näkinsillan purkutyötä. Tästä työstä ei pitäisi aiheutua erityisen kovaa melua, mutta yöllä taustamelun ollessa pientä purkutyön äänet voivat valitettavasti häiritä. Tämä työvaihe joudutaan tekemään yöllä, koska kyseessä on autokaistan ylittävä osa siltaa, ja autoliikennettä joudutaan välillä pysäyttelemään.

Pahoittelemme rakennustöiden aiheuttamia häiriöitä.

 


Sörnäisten rantatiellä tehdään yötöitä viikolla 5

Tiedote 2.2.2022

Sörnäisten rantatiellä rakennetaan väliaikaista Näkinsiltaa, joka otetaan käyttöön perjantaina 4.2. Sillan suojarakenteita nostetaan vielä paikoilleen yötyönä viikolla 5, 3.-4.2.2022. Töitä tehdään klo 20-06 välisenä aikana.

Nostotyöstä ei pitäisi syntyä erityisen kovaa melua. Työ täytyy tehdä yöllä, koska liikenne joudutaan pysäyttämään nostojen ajaksi.

Sekä Hakaniemessä että Siltavuorenrannassa Kruunusillat-raitiotien rakennustyöt sekä liittyvät työt, kuten Hakaniemensillan ja Näkinsillan uusiminen, jatkuvat vaiheissa vuoteen 2026 asti.

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin klo 7-18, mutta toisinaan klo 22 asti tai viikonloppuisin ja pyhäpäivisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt arkena 7-18. On kuitenkin tosiasia, että myös muut työt aiheuttavat ääntä ja voivat häiritä.

Pahoittelemme suuresti aiheuttamaamme häiriötä.


Sörnäisten rantatiellä tehdään yötöitä viikolla 3

Tiedote 13.1.2022 | Kruunusillat

Sörnäisten rantatiellä rakennetaan väliaikaista Näkinsiltaa, joka on tarkoitus ottaa käyttöön helmikuun alkupuolella. Sillan osia nostetaan paikoilleen yötöinä viikolla 3, 17.-21.1.2022. Töitä tehdään klo 20-06 välisenä aikana.

Nostotyöstä ei pitäisi syntyä erityisen kovaa melua. Työ täytyy tehdä öisin, koska liikenne joudutaan pysäyttämään nostojen ajaksi.

Sekä Hakaniemessä että Siltavuorenrannassa Kruunusillat-raitiotien rakennustyöt sekä liittyvät työt, kuten Hakaniemensillan ja Näkinsillan uusiminen, jatkuvat vaiheissa vuoteen 2026 asti.

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin klo 7-18, mutta toisinaan klo 22 asti tai viikonloppuisin ja pyhäpäivisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt arkena 7-18. On kuitenkin tosiasia, että myös muut työt aiheuttavat ääntä ja voivat häiritä.

Pahoittelemme suuresti aiheuttamaamme häiriötä.


Sörnäisten rantatiellä tehdään yötöitä viikolla 2

Tiedote 11.1.2022 | Kruunusillat

Sörnäisten rantatiellä rakennetaan väliaikaista Näkinsiltaa, joka on tarkoitus ottaa käyttöön helmikuun alkupuolella. Sillan palkkeja nostetaan paikoilleen ja hitsataan yötöinä viikolla 2, 12.-14.1.2022. Töitä tehdään klo 20-06 välisenä aikana.

Nostotyöstä ei pitäisi syntyä erityisen kovaa melua. Työ täytyy tehdä öisin, koska liikenne joudutaan pysäyttämään nostojen ajaksi.

Sekä Hakaniemessä että Siltavuorenrannassa Kruunusillat-raitiotien rakennustyöt sekä liittyvät työt, kuten Hakaniemensillan ja Näkinsillan uusiminen, jatkuvat vaiheissa vuoteen 2026 asti.

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin klo 7-18, mutta toisinaan klo 22 asti tai viikonloppuisin ja pyhäpäivisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt arkena 7-18. On kuitenkin tosiasia, että myös muut työt aiheuttavat ääntä ja voivat häiritä.

Pahoittelemme suuresti aiheuttamaamme häiriötä.