Skip to main content

Hakaniemenkadun ja Hakaniemenrannan risteyksessä tehdään kovaa melua aiheuttavia töitä 18.7. alkaen

Tiedote 14.7.2022

18.7. alkaen Hakaniemenrannassa, Hakaniemenkadun risteyksen lähellä, tehdään kovaa melua aiheuttavaa pontitusta. Pontitusta tehdään arkipäivisin klo 8-18 välillä arviolta viikon verran. Työvaihe on välttämätön vesihuoltotöiden vuoksi.

Viikolla 30 Hakaniemenkadun ja Hakaniemenrannan risteyksessä aloitetaan kovaa melua aiheuttavat kallion louhintatyöt. Louhinta kestää noin viikon. Porausta tehdään arkipäivisin klo 7-18 välillä. Räjäytyksiä on enintään 3-4 kertaa päivässä, arkipäivisin klo 9-15 välillä. Räjäytyksistä ilmoitetaan äänimerkein. Louhintaa joudutaan tekemään, koska kallio estää muuten kunnallisteknisiä töitä.

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin klo 7-18, mutta toisinaan klo 22 asti tai viikonloppuisin ja pyhäpäivisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt arkena 7-18. On kuitenkin tosiasia, että myös muut työt aiheuttavat ääntä ja voivat häiritä.

Työvaiheista aiheutuvan melun voimakkuuden vuoksi ovet ja ikkunat kannattaa pitää suljettuina. Kruunusillat tarjoaa kuulosuojaimia (korvatulppia) halukkaille. Niitä on noudettavissa työmaa-aitaan kiinnitetystä postilaatikosta esimerkiksi osoitteesta Hakaniemenranta 16 tai Näkinaukiolta suurin piirtein Vetehisenkujan kohdalta.

Pahoittelemme suuresti aiheuttamaamme häiriötä.