Skip to main content

Siltavuorenrannassa tehdään kovaa melua aiheuttavaa työtä sekä yötöitä viikolla 1

Tiedote 27.12.2021 | Kruunusillat

 

Siltavuorenrannassa joudutaan meriveden korkeuden aiheuttamien haasteiden takia tekemään yötöitä viikolla 1. Töitä tehdään ajanjaksolla 3.1.-7.1.2022.

Yötyö ei ole erityisen kovaa melua aiheuttavaa, vaan kaivu- ja asennustyötä.  Meriveden korkeus on öisin 60-90 cm alempana kuin päivällä, joten kaivantojen pitäminen kuivina onnistuu yöllä paremmin, ja näin työvaiheet etenevät tehokkaammin.

Lisäksi joudumme tekemään samalla viikolla kovaa melua aiheuttavaa pontinnostoa tämän hetkisen tiedon mukaan kahtena arkipäivänä, 4.-5.1. Tämä kovaa melua aiheuttava työ tehdään klo 9-18 välillä.

Työvaiheesta aiheutuvan melun voimakkuuden vuoksi ovet ja ikkunat kannattaa pitää suljettuina. Kruunusillat tarjoaa kuulosuojaimia halukkaille: niitä on noudettavissa postilaatikosta, joka sijaitsee Kirjatyöntekijän ja Välikadun risteyksessä, kevyen liikenteen sillan vieressä.

Viikon 2 loppupuolella joudumme lisäksi aloittamaan ympärivuorokautisen ohipumppauksen, joka kestää yhtäjaksoisesti noin kaksi viikkoa. Pumppaus tehdään äänieristetyillä pumpuilla, mutta valitettavasti siitä silti syntyy melua, joka saattaa häiritä kiinteistöissä Pohjoisranta 22, 24, 26, 28, ja 30 asuvia. Tiedotamme ohipumppauksesta myöhemmin erikseen.

Sekä Hakaniemessä että Siltavuorenrannassa Kruunusillat-raitiotien rakennustyöt sekä liittyvät työt, kuten Hakaniemensillan ja Näkinsillan uusiminen, jatkuvat vaiheissa vuoteen 2026 asti.

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin klo 7-18, mutta toisinaan klo 22 asti tai viikonloppuisin ja pyhäpäivisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt arkena 7-18. On kuitenkin tosiasia, että myös muut työt aiheuttavat ääntä ja voivat häiritä.

Pahoittelemme suuresti aiheuttamaamme häiriötä.