Skip to main content

Hakaniemenkatu 7:n kohdalla aloitetaan louhinta viikolla 15

Tiedote 6.4.2023

11.4.2023 alkaen Hakaniemenkatu 7:n kohdalla aloitetaan kallion poraus- ja räjäytystyöt, jotka kestävät alkuvaiheessa arviolta huhtikuun ajan. Toukokuussa työalueet Hakaniemenkadulla laajenevat ja myös louhinnat jatkuvat mahdollisesti koko kesän ajan. Töiden laajenemisesta tiedotetaan erikseen aikataulun varmistuttua.

Louhintaa joudutaan tekemään, koska kallio estää muuten kunnallistekniikan asennukset. Räjäytyksiä on enintään 3-5 kertaa päivässä, arkipäivisin klo 9-18 välillä. Räjäytyksistä ilmoitetaan äänimerkein. Kaikki liikenne kadulla pysäytetään muutamiksi minuuteiksi.

Työvaiheesta aiheutuvan melun voimakkuuden vuoksi ovet ja ikkunat kannattaa pitää suljettuina. Kruunusillat tarjoaa kuulosuojaimia eli korvatulppia halukkaille. Niitä voi noutaa laatikosta, joka sijaitsee Hakaniemenkadun ja Näkinkujan risteyksessä.

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin klo 7-18, mutta toisinaan klo 22 asti tai viikonloppuisin ja pyhäpäivisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt arkena 7-18. On kuitenkin tosiasia, että myös muut työt aiheuttavat ääntä ja voivat häiritä.

Hakaniemenranta