Skip to main content

Sörnäisten rantatiellä ja Haapaniemenkadulla tehdään melua aiheuttavaa yötyötä 2.-3.5. välisenä yönä

Sörnäisten rantatiellä ja Haapaniemenkadulla tehdään melua aiheuttavaa työtä torstain 2.5. ja perjantain 3.5. välisenä yönä. Työvaiheessa tehdään ajoratamerkintöjä, johon liittyy kovaäänistä jyrsintätyötä.

Tiemerkinnät tehdään upottamalla ne asfalttiin, jolloin ne kestävät paremmin vilkkaasti liikennöidyillä kaduilla.

Työ on tehtävä yöaikaan liikennehaittojen minimoimiseksi. Paikalla on liikenteenohjaus.

Laajasalontiellä tehdään yötöitä 29.-30.4.

Kruunusillat-työmaalla Laajasalontiellä tehdään melua aiheuttavaa liikennevalojen tunnistesilmukoiden asentamista asfaltin alle. Työ tehdään yötyönä maanantain ja tiistain välisenä yönä, klo 22-05.

Työ joudutaan tekemään yöllä, koska liikenteen häiriö halutaan minimoida.

Pahoittelemme suuresti aiheuttamaamme häiriötä.

Sörnäisten rantatiellä tehdään melua aiheuttavia yötöitä 2.-5.4.2024

Tiedote 28.3.2024

Sörnäisten rantatiellä tehdään melua aiheuttavaa työtä heti pääsiäisen jälkeen kolmena yönä, tiistaista 2.4. perjantaihin 5.4. Työ on ns. moposahalla tehtävää asfaltin sahausta ja se liittyy liikennevalojen induktiosilmukoiden asennukseen.

Työ on tehtävä yöaikaan liikennehaittojen minimoimiseksi. Paikalla on liikenteenohjaus.

Pahoittelemme häiriöitä.

Hakaniemenranta

Yötöitä Hakaniemessä viikoilla 15 ja 16

Tiedote 8.4.2024

Kevät kiihdyttää erilaisia pintarakenne- ja muita asennustöitä Hakaniemen alueella. Osa töistä joudutaan tekemään yöaikaan, jottei liikenteelle aiheutuisi kohtuutonta haittaa.

Maanantain 8.4. ja tiistain 9.4. välisenä yönä Sörnäisten rantatiellä, Näkinsillan pohjoispuolella asennetaan kaivonkansia. Työhön liittyy ajoittaista, kovaa melua aiheuttavaa asfaltin piikkausta. Samalla alueella asennetaan myös viimeisiä liikennevalojen induktiosilmukoita, eli sahataan asfalttia moposahalla. Induktiosilmukoiden asennus saattaa kestää lauantaihin 13.4. saakka.

Keskiviikon 10.4. ja torstain 11.4. välisenä yönä tehdään asfaltin jyrsintää Sörnäisten rantatien ja Haapaniemenkadun risteyksessä. Työstä aiheutuu melua.

Samana yönä (10.-11.4.) asennetaan raitiotien vaihdetta Hakaniemenkadun ja Hakaniemenrannan risteysalueella. Asennus ei ole varsinaista kovaa melua aiheuttavaa työtä, mutta jonkinlaisia kolahduksia varmasti kuuluu. Myös ajoneuvojen vilkkuvat valot ja peruutusmerkkiäänet saattavat häiritä.

Ensi viikolla (vko 16) tehdään viimeiset pinta-asfaltoinnit yötyönä Sörnäisten rantatiellä. Työhön on varattu kaikki yöt maanantaista perjantaihin (15.-19.4.).

Kun työ vaatii kaistansulkuja, paikalla on aina liikenteenohjaus.

Pahoittelemme töistä aiheutuvia häiriöitä.

Hakaniemenranta