Skip to main content

Tiedote työn siirtymisestä parkkihallin pohjois-osaan

Tiedote 16.4.2021

Kohteessa työt ovat edenneet suunnitelmien mukaan ja olemme siirtymässä Hakaniemenranta 10 parkkihallin pohjoispäätyyn töihin. Hakaniemenrannan parkkihallin etelä-osalla olemme välttyneet yllätyksiltä ja yhteistyö on projektin tiimoilla toiminut jouhevasti. Etelä-osa jossa työt ovat nyt käynnissä, valmistuu helmikuun loppuun 30.4 mennessä.

Työalueen siirto

1. Työalueen (Hakaniemenranta 1 eteläosa) aidat poistetaan urakoitsijan toimesta perjantaina 30.4 2. Hallien keskiosa on ilman aitauksia 30.4 - 2.5 välisen ajan, jolloin autot tulisi siirtää mahdollisuuksien mukaan 3. Autot siirretään niille määritetyille parkkipaikoille, jotka sijaitsevat hallin toisella puolella, Merihaan asiakaspalvelu määrittää paikat ja kertoo ne asukkaille 4. Työmaa-aitaukset siirretään estämään kulku hallin pohjois-puolelle 5. Työt alkavat hallin pohjoispuolella 3.5.2021

Jos ette pääse kyseisenä ajankohtana siirtämään autoanne ilmoittakaa siitä minulle viestillä ja kertokaa viestissä myös, päivämäärä milloin pääsisitte siirtämään autonne.

Yhteistyöterveisin,
Sakari Peltonen, Työnjohtaja,
p. 0503010232
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Linkki pysäköintikarttaan

Linkki kyseiseen postitukseen: https://mailchi.mp/cee2a78f9f3d/merihaka-foorumi-tiedotus-5906608

Pysäköinti, Liikennejärjestelyt